مصاحبه با رتبه 1 كارشناسي ارشد رشته مكانيك

لطفا خودتان را معرفي نماييد.

ماهان اميرنيا هستم، متولد 11/11/73 دانشجوي كارشناسي دانشگاه اراك ورودي بهمن 92 رشته مكانيك، گرايش ساخت و توليد
كارشناسي ارشد رتبه 1
چرا این رشته را انتخاب کردید؟

از كودكي علاقه به ساخت و توليد قطعات داشتم و هر چه قدر بزرگتر شدم اهميت اين موضوع را بيشتر متوجه شدم و علاقه ام به اين رشته بيشتر شد.
از چه زماني درس خواندن را براي شركت در آزمون ارشد آغاز كرديد؟

توصيه اي كه من براي همه دارم هرقدر آماده تر در آزمون حضور يابند بهتر است و 2،3 ماه آخر بهترين زمان براي درس خواندن مي باشد و بسته به يادگيري هر فرد مي تواند اين زمان متغير باشد اما بايد به طور پيوسته باشد.
چه موانعی بر سر راهتون برای رسیدن به این موفقیت وجود داشت؟

فرصت  برای مطالعه در کنکور کارشناسی ارشد نسبت به مقطع کارشناسی محدود است. ولی باور يك شخص مي تواند خيلي در نتيجه گيري به فرد كمك كند. خيلي از دانشجوها ممكن است به اين فكر كنند كه ادامه تحصیل در شهرستان ها نتيجه ي مطلوب را حاصل نمي كند که این تصور اشتباه است و با سخت كوشي موفقیت حاصل می شود.
چه عواملی باعث موفقیت شما شده است؟

علاقه به رشته بسياز حائز اهميت است و به نظر من اگر كسي به رشته اي علاقه ندارد بهتر است آن را ادامه ندهد. و من اصلي ترين عامل موفقيتم را علاقه به رشته ام مي دانم.
برنامه تان برای ادامه راه چیست و آیا دوست دارید که در خارج از کشور ادامه تحصیل بدهید؟

پيش بيني براي آينده سخت است، اما در حال حاضر مي خواهم از تحصیل در مقطع كارشناسي ارشد لذت ببرم.
در چه رشته ای و  در کدام دانشگاه  در مقطع لیسانس  تحصیل نموده اید؟ و با چه معدلی فارغ التحصیل شده اید؟آیا در حین مطالعه برای کنکور شاغل بودید یا دانشجو؟

رشته مهندسی مکانیک ساخت و تولید
کار هم به صورت پاره وقت انجام می دادم
در تمرینات تیم فوتبال در یک باشگاه فوتبال در لیگ دسته سوم بازی می کردم
در تیم فوتسال دانشجویان هم بودم
و در یک شرکت طراحی سایت فعالیت می کردم، کلا بسیار پر کار بودم.
کارهای تبلیغاتی هم انجام می دادم برای سایت ها

باور داشتید که می‌توانید چنین رتبه‌ای را در کشور به دست آورید؟

هدفم واقعا رتبه اول شدن نبود. هدفم رقابت و درس خواندن با بهترین ها بود و این رو باور داشتم کنکور ارشد یک رقابت برابر است و اسم دانشگاه یا شهر تحصیل تاثیری نداره، صرفا تلاش شخص رو میطلبه که خدا رو شکر می کنم توانستم به هدفم برسم.

در این راه با چه کسانی مشورت کردید؟

برای انتخاب دانشگاه با خانواده و برادرم مشورت کردم و نظر بعضی اساتید رو پرسیدم و با خیلی افراد صحبت کردم
ولی در نهایت کاری که فکر می کردم درسته انجام دادم.

به سؤالات کنکور سال‌های گذشته چه‌قدر بها می‌دادید؟

من سوالات کنکور کارشناسی ارشد از سال 71 تا 96 رو چهار یا پنج بار زدم . کلا به سوالات سال های گذشته اهمیت می دادم .
درسنامه جامع کمتر می خواندم تمام تلاشم یادگیری با حل سوالات آزمون های گذشته بود.

كلام آخر
اینکه باید بدانیم در دنیا بعضی چیزها قدرت جادویی دارند مثل  کلمات که می توانند امید بخش آینده و یا بسیار  منحرف کننده باشند امیدوارم صحبت هایم به همه کمک کند.

از اینکه وقت خودتون را در اختیار ما قرار دادید سپاسگزاريم.

لینک ارتباط مستقیم با قائم مقام محترم وزیر علوم، تحقیقات و فناوری