برگزاری اولين نشست تخصصي سازگاري با كم آبي در دانشگاه اراک

به گزارش روابط عمومي دانشگاه اراك، نشست سازگاري با كم آبي دوشنبه مورخ 21 خرداد با حضور مديران ارشد آب منطقه اي و اساتيد دانشگاه اراک در سالن علم الهدي دانشكده فني و مهندسي دانشگاه اراک برگزار گرديد.

در اين نشست دكتر فضلعلي معاون پژوهشي و فناوري هدف از اين نشست را ورود در مسائل حياتي كشور و پيدا كردن راه حل براي مشكلات كشور دانستند. وی افزود: مسئله مهم تاسيس پژوهشكده آب در دانشگاه اراک با همكاري آب منطقه اي استان است كه اين هسته ي اوليه با تشکیل این پژوهشکده در استان ايجاد شده است و اميدواريم با همكاري اعضاي محترم هيات علمي بر بحران كم آبي فائق آييم.

ايشان در ادامه افزود: اميدواريم به عنوان جامعه دانشگاهي و متخصصين استاني بتوانيم قدم هايي در راستاي بحران كمبود آب برداريم.

در ادامه مهندس عزت اله آمره ای مدیر عامل شرکت سهامي آب منطقه اي استان مركزي گزارشي از وضعيت آب كشور و استان ارائه نمودند.

وي افزود: استان مركزي جزو استان هايي با اقليم خشك و بي آب محسوب مي شود و نياز به فرهنگ سازي داريم تا با كمك از اساتيد دانشگاه اراك و استفاده از نقطه نظرات آن ها براي حل مسئله كم آبي راه حل هايي ارائه نماييم.

ايشان با اشاره به برخي از سياست هاي كلي نظام بخش آب كه در 5 محور تنظيم شده است بيان نمودند: بايد نظام جامع مديريت در چرخه آب را در كشور تعريف نماييم و براين اساس بتوانيم برنامه هاي توسعه پايدار را در كشور اجرايي نماييم.

وي در ادامه افزود: باید بهره وري را در بخش هاي كشاورزي و اقتصاد به كار برده تا ارزش افزوده اقتصادي ايجاد شود.

سپس مدير حفاظت و بهره برداري از منابع آب شركت سهامي آب منطقه اي استان مركزي گزارشي از وضعيت منابع آب استان مركزي در سال 1397 ارائه نمودند.

در ادامه دكتر مقدسي رئيس پژوهشكده آب دانشگاه اراك به معرفي ساختار پژوهشكده پرداختند و اظهار نمودند: ارتباط صنعت و دانشگاه در هر كشور مي تواند نقش بسزايي در پيشرفت جامعه و رشد اقتصادي كشور داشته باشد.

در پايان پنل تخصصي پرسش و پاسخ پيرامون بحران كم آبي با حضور مسئولين صورت گرفت.

لینک ارتباط مستقیم با قائم مقام محترم وزیر علوم، تحقیقات و فناوری