افتتاح ميز خدمت در دانشگاه اراك

به گزارش روابط عمومي دانشگاه اراك، معاون پشتيباني و توسعه منابع انساني در آیین افتتاحیه میز دانشيار      (ميز خدمت) این دانشگاه بيان نمود: در جهت اجرایی کردن فرمایش مقام معظم رهبری(مد ظلله العالي) مبنی بر تکریم ارباب رجوع و دستور موکد ریاست محترم جمهوری در اواخر خرداد ماه سال جاری، دستگاه های اداری موظف به تشکیل ساختاری به عنوان میز خدمت شدند که در این ساختار كليه خدمات قابل ارائه به صورت حضوري و الكترونيكي تعریف شده و در اختیار دانشجويان قرار داده می شود .

ايشان افزود : از مجموع 39 خدمتی دانشگاه اراك تعداد 13 خدمت در ميز خدمت حضوري و 9 خدمت بدون مراجعه دانشجويان و ديگر مراجعه كنندگان بصورت الكترونيكي و همچنين 17 خدمت بصورت تركيبي، به آنان ارائه می دهیم.

معاون پشتيباني و توسعه منابع انساني تصریح کرد : در حال حاضر در این مکان 1 از کارشناس حضور دارد که مسلط به این 39 خدمت مي باشد .

دكتر صادقي در پایان اظهار نمود: طبق برنامه ریزی انجام شده از اوایل آبان ماه سامانه بر خط خدمات رسانی (ميز خدمت) به  مراجعه كنندگان راه اندازی خواهد شد و مراجعه كنندگان می توانند از طریق این سامانه درخواست های خود را ثبت و پیگیری کنند.

لینک ارتباط مستقیم با قائم مقام محترم وزیر علوم، تحقیقات و فناوری